/ Door

    Top 7 damesmode merken van dit moment!

    Soms heb je een beetje hulp nodig bij het ontdekken van pareltjes in de collecties van prachtige merken. Daar helpen wij je graag bij! Daarom geven wij je vandaag een overzicht van de top 7 damesmode merken van dit moment. Van high end tot budget en alles daar tussenin. Of je nu houdt van items met geraffineerde afwerkingen of juist een basic die niet mag ontbreken in je kledingkast; in dit lijstje staat vast en zeker iets voor jou. Kijk mee en bepaal welk merk jouw favoriet is.



    Scotch&Soda

    Van statement items tot basics van hoogwaardige kwaliteit: bij Scotch&Soda vind je allebei. Het van oorsprong Amsterdamse merk heeft een oog voor gave prints en prachtige pasvormen. Maar naast opvallende items vind je ook voldoende basics bij hen in de collecties. Denk een aan een klassieke trenchcoat, de mom jeans of een gestreept t-shirt. Wanneer je voor de meer gewaagde look gaat, is een statement rok met opvallende print misschien meer jouw ding.

    Desigual

    Met de zomer in het vooruitzicht heeft Desigual een hoop exotische en zomerse prints voor je klaarstaan. In jurkjes, blazers, jassen en broeken komen prints terug van bloemen en dieren in de meest opvallende kleuren. Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher? Kijk dan eens tussen de jurkjes van Desigual. Van zakelijk tot casual en beachy, alle jurken hebben een unieke twist meegekregen en zijn daarom echte musthaves voor het volgende seizoen.

    Filippa K

    Een merk met echte Scandinavische roots is het Zweedse kledingmerk Filippa K. Dames die van minimalistisch en simplistisch houden hebben vast en zeker weleens eerder van dit merk gehoord. Met het oog op minimalisme, creëert dit merk items van geweldige kwaliteit die lang mee gaan én erg veelzijdig zijn bij het combineren van verschillende outfits. Hierdoor is een uitpuilende kledingkast met items die niet meer gedragen worden verleden tijd.

    Supertrash

    Dames die op zoek naar sophisticated en onbevreesde kleding, die zijn bij Supertrash aan het juiste adres. Olcay Gulsen heeft met hard werk en oog op fashion een kledingmerk weten te creëren wat niet meer weg te denken is uit de damesmode. Zelfvertrouwen en passie staan centraal bij alle items die het merk voortbrengt. Hier vind je prachtige pantalons met een mooie snit, of zakelijke jurken waarin je je ook best sexy mag voelen.

    Superdry

    Wanneer je denkt aan Superdry, zie je waarschijnlijk de truien in opvallende kleuren voor je. Van roze tot groen en knalgeel; Superdry heeft het allemaal. Naast de stoere truien heeft het merk ook een hoop andere items in de collectie met geweldige pasvormen en mooie details. Ook voor sport- en zwemkleding zit je bij Superdry goed: dit veelzijdige merk heeft voor ieder wat wils!

    Topshop

    Mode voor betaalbare prijzen, dat is wat je vindt bij Topshop. Dit van oorsprong Britse merk heeft inmiddels maar liefst 500 winkels in 37 landen, lang niet gek, als je het ons vraagt. Topshop speelt snel in op trends en kijkt continu vooruit. Daarom kun jij je bij dit merk altijd van top tot teen hullen de nieuwste mode voor de fijnste prijzen. Ook de lijn met accessoires is zeker een kijkje waard; de tassen van Topshop worden gekenmerkt met de gaafste details en afwerkingen.

    Calvin Klein

    De underwear lijn van Calvin Klein is er eentje die niet mag ontbreken in deze lijst! Het merk zelf staat voor klasse en allure, en dat komt in de lijn met bh’s en ondergoed weer mooi terug. Of je nu gaat voor een bralette of een een bh, de items komen (bijna) allemaal met de gave band met het Calvin Klein logo erop. En inmiddels is het een echte musthave in de underwear wereld.


    1 reactie op dit artikel
    • Sjoukje -
      Waar is Boohoo? Eén van mijn favoriete online winkels!