/ Door

    Netflix & Chill in een joggingbroek!

    Niets is lekkerder dan na een drukke dag of heftig weekend even helemaal niets te hoeven doen. De ultieme ingrediënten voor een comfortabele avond zijn dan ook warme pantoffels, een veel te grote sweater waar je lekker in weg kunt kruipen en een comfi joggingbroek. Lees vanuit je luie stoel in deze blog over de hipste joggingbroeken en stap in een wereld waar fashion en chill elkaar ontmoeten.



    We zijn het er allemaal over eens; joggingbroeken zitten lekker. Deze comfi broeken worden gemaakt van katoen, nylon, polyester en microvezel en je kunt je er vrij in bewegen. Niet zo gek indien je weet dat joggingbroeken met name werden gedragen tijdens het sporten. Ook na het sporten zijn deze broeken ideaal, indien je niet te snel wilt afkoelen. Tegenwoordig is de joggingboek een item welke niet alleen bedoelt is om in te sporten, maar ook om te dragen in je vrije tijd. Daarnaast is deze comfortabele broek niet meer uit onze kledingkast weg te denken en heeft het een plekje op de lijst van fashion musthaves verdiend!

    Een chill-outfit is zo gemaakt. Met een joggingbroek en een lekker zittend shirt ben je al snel klaar. Er zijn verschillende soorten joggingbroeken. Allereerst kies je natuurlijk een joggingbroek waarin jij je het lekkerst voelt. Kies je voor de opvallende joggingbroeken van het merk Geograhical Norway of voel jij je hip in een joggingbroek van Superdry? Naast de uitstraling speelt het model ook een belangrijke rol. Hou je van een beetje houvast? De joggingbroeken van het merk Adidas Performance en Under Armour zijn voorzien van een elastische band rond de taille en aan de onderkant van de broek. Voel jij je beter in een broek welke lekker losjes is aan de onderkant, dan kun je terecht binnen de collectie van het merk Cartoon.



    Echte fashionista’s en fashionisto’s weten hoe ze een joggingbroek op allerlei manieren kunnen combineren. Zo vinden wij dat je er met een joggingbroek naast, fit en stoer, ook chique uit kunt zien. Een strakke joggingbroek van bijvoorbeeld het merk Marc O’Polo, kunnen de dames mooi combineren met een strak shirt een stijlvolle blazer en sandalen met een hak. Het ultieme outfit voor een middagborrel op het werk.


    Ook voor de heren kan er een trendy outfit worden gemaakt. Combineer een zwarte joggingbroek met de tijdloze desert boots van het merk Clarks, een cardigan, een leuk shirt eronder en je bent klaar om geheel gestijld de straat op te gaan.


    0 reacties op dit artikel