/ Door

    Live in Levi’s

    Wie kent de slogan niet; live in Levi’s! Als jij al een item van dit merk in je kast hebt hangen dan weet je vast en zeker dat deze slogan niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Als jij eenmaal jouw Levi’s aan hebt, wil je hem niet meer uitdoen! De spijkerbroeken van hoogwaardige kwaliteit met vakmanschap ontworpen, de T-shirts met herkenbare print en de meest comfy sweaters en truien; Levi’s has is it all. Kijk je met ons mee naar de prachtige collectie van dit merk?

    Image title

    De kans is groot dat jij de afgelopen zomer een hoop Levi’s shirts voor bij zag komen. Van festival tot lunchtentje en van club tot het kantoor; geen plek is veilig voor de hippe T-shirts van Levi Strauss & Co. Zowel dames als heren worden graag gezien in de klassieke shirts waar het logo op de voorkant prijkt. Geen heftige prints of een breed scala aan kleuren: Levi’s houdt het simpel met de kleuren rood, wit, grijs of zwart.


    Met het najaar in het vooruitzicht, is het slim om alvast wat warmers dan een T-shirt in te slaan zodat je goed voorbereid de herfst in gaat. De Levi’s sweaters zijn niet alleen warm, maar ook fashionable. Ook hier geldt dat keep it simple de hoofdregel is bij deze items. Dames gaan elegant en toch comfy gekleed in de witte sweater met old school logo en de heren kunnen zich hullen in deze vette camouflage sweater.

    [producten2]
    Levi’s zou Levi’s niet zijn als ze niet een hoop knappe spijkerbroeken in hun collectie hebben. De spijkerbroeken zijn oorspronkelijk ontworpen voor goudzoekers die behoefte hadden aan een stevige en onverwoestbare broek. Met behulp van sterke koperen nagels en hoogwaardig denimmateriaal is model XX waist overall vanaf 1873 een feit. Vanuit hier is het balletje gaan rollen en uiteindelijk is dit jaar het jaar waarin de klassieker ‘501’ in een nieuw jasje gestoken werd. Of je nu gaat voor de 501 of een ander model: you can live in Live’s!


    Ben jij ook zo gek op dit heerlijke merk? Bekijk dan hier de dames levi's shirts, heren levi's shirts!


    1 reactie op dit artikel
    • Jolien -
      Ik zie overal weer levi's! Knap hoe zo'n merk toch weer een trend kan worden..