/ Door

    De hipste strandmode onder de €30

    De bikini’s, badpakken en trends in de badmode heb je waarschijnlijk al een aantal keer langs zien komen. Maar strandmode bestaat niet alleen uit badkleding, er is veel meer dan dat! Een strandjurkje met espadrilles, een pareo met een grote hoed of een jumpsuit met boho sandaaltjes; er zijn combinaties genoeg! Je wilt immers wel stylish over de boulevard flaneren of er prachtig uitzien tijdens dat ene strandfeest. Dan komt strandmode goed van pas. En wat nog fijner is, is strandmode voor een fijne prijs. Daarom geven jou een overzicht van de hipste items voor op het strand, onder de 30 euro!

    strand mode

    Jurkjes

    Hierboven zag je al een aantal items voorbijkomen die niet mogen ontbreken tijdens een warme stranddag. Een strandjurkje is er daar één van. De term ‘strandjurk’ bevat ook nog eens veel verschillende varianten zoals de maxi jurk, strapless jurk of wikkeljurk. Ga je voor een maxi jurk, dan is een bloemen- of tropische print een mooie match met het strand. De strapless jurk showt net wat meer huid en is daardoor het meest sexy exemplaar voor een strandfeestje. Ga je voor wat meer bedekt, dan is een wikkeljurk een goede optie. Welke jurk je ook kiest, er zit er vast en zeker een bij die jouw stranddag afmaakt!

    [producten1]

    Slippers & Espadrilles

    Naast jurken, zijn ook slippers, sandalen of espadrilles een musthave op het strand. Hoewel je het liefste natuurlijk de hele dag op blote voeten loopt, is dat op sommige moment helaas niet zo handig. Dan ga je voor een paar slippertjes die wat ondersteuning bieden én mooi zijn. De boho chic slippers met veertjes en vlechtjes kunnen je outfit net wat extra’s geven en ze zitten ook nog eens heel lekker. Daarnaast zijn espadrilles helemaal hip & happening binnen de zomerschoenen. Van exemplaren met bladeren of bandjes die je om je enkel wikkelt; er is keuze zat.

    [producten2]Hoed zomer

    Jumpsuits

    Eén van de meest comfortabele kledingstukken is de jumpsuit. Zowel de korte als lange variant zit erg lekker en zorgt ervoor dat je outfit binnen een mum van tijd af is. Niet meer nadenken over welk shirt je boven welke short draagt; de jumpsuit bespaart je een hoop tijd in de morgen. Ook deze zomer is de jumpsuit een item dat niet in je kast mag ontbreken. De lange variant draag je tijdens een diner aan het strand, en de korte variant (ook wel de playsuit genoemd) tijdens een beachparty. Kort of lang, de jumpsuit is te gek!

    [producten3]

    Hoeden

    Een item dat zeker onder de strandmode thuishoort, is de hoed. Hoeden zijn eindeloos te combineren en hebben daarnaast meerdere functies die erg handig zijn. Naast fashionable, zijn hoeden ook een goede bescherming tegen de zon. Een grote strohoed is ideaal voor op een zonnige dag, waar een fedora hoed weer erg leuk is tijdens de avonduren. De keuze op het gebied van kleuren groeit en groeit en maakt het jou niet makkelijker om een mooie hoed uit te zoeken. Wij hebben er hieronder in ieder geval al vier voor je geselecteerd die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

    [producten4]Krijg jij ook geen van alle strandmode? Kijk dan met ons mee naar nog meer items voor fijne prijzen!



    1 reactie op dit artikel
    • Carolineee -
      Die hoeden!! Blij met jullie blogs!