/ Door

    De badmodetrends van deze zomer!

    Nu de eerste zonnestralen binnen zijn, kunnen we zonder schaamte wegdromen bij de mooiste bikini’s, badpakken en zwembroeken. Misschien staat er binnenkort wel een prachtige reis op de planning waarbij een zwembroek of bikini niet mag ontbreken. Of je wil goed voorbereid zijn voor de zomer, dat kan ook! Zowel voor de dames als heren zien we aantal trends binnen de badmode voorbij komen. Ben jij ook benieuwd welk badpak je deze zomer moét hebben? Lees dan verder, want in deze blog vertellen we je alles over dé pareltjes van deze zomer.

    Image title

    Dames badmodetrends

    Een van de belangrijkste trends binnen de (bad)mode industrie is dat jij je fijn moet voelen in hetgeen wat je draagt. Zo ook als je aan het flaneren bent over de boulevard of als je ligt te bakken in de zon op het strand. Hierdoor zie je steeds meer stukken terug waar jij comfortabel in voelt; badpakken met hippe details of hoge bikinibroekjes die mooi afkleden. Daarnaast zijn badpakken vandaag de dag niet meer suf of alleen voor oude omaatjes ;). Badpakken met cut outs of verschillende materialen zorgen ervoor dat dit item niet meer weg te denken is uit de kledingkast. Naast badpakken zijn bikini’s ook nog steeds hot & happening. Een trend binnen bikini’s is het hoge bikinitopje. Met zo’n top heb je ook meer zekerheid dat alles netjes op zijn plek blijft zitten, wel zo fijn. Het merk Seafolly zit bovenop de beachwear trends en heeft dan ook veel gave tops en badpakken voor je! Daarnaast is River Island ook zeker een kijkje waard als het neerkomt op badmode.

    Heren badmodetrends

    De heren badmode staat bekend om zwembroeken met een sportieve look. Zo ook aankomende zomer. Je ziet de kortere zwembroek steeds meer terugkomen, dus mannen: never skip leg day! Naast de opvallende prints die de afgelopen jaren domineerden, zijn de onecolor zwembroeken nu ook een echte musthave. Ook weer eens wat anders! Kijk eens tussen de exemplaren van Brunotti, Shiwi en Superdry voor een zwembroek in één kleur. Ben je toch op zoek naar een zwembroek met een opvallende print? Dan zijn O’Neill en Björn Borg goede opties.


    2 reacties op dit artikel
    • Brian -
      Toffe zwembroeken!
    • Mike Vernooij -
      Nu het weer nog! Weten jullie of Shiwi ook een nieuwe collectie met toffe prints krijgt?