/ Door

    4 tips om goedkoop online kleding te shoppen!

    Onbezorgd vanaf de bank shoppen: wie wil dat nou niet? Geen eindeloze zoektochten naar dat éne shirtje in jouw maat en ook geen lange wachtrijen bij de kassa’s. Daarnaast kan het tijdens de sale in winkels een waar gekkenhuis zijn met alle koopjesjagers die op zoek zijn naar de mooiste items voor de laagste prijs. Gelukkig merk je hier niets van als jij online shopt. Soms is het een uitdaging om online te shoppen én goedkoop uit te zijn. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je nieuwe aankopen. Wij helpen je een handje met een aantal tips om goedkoop online kleding te shoppen.

    Image title

    Er zijn verschillende manier waarop jij zo voordelig mogelijk kunt shoppen. Online gelden ook de periodes van sale, kortingen en speciale acties. Als jij rekening houdt met die periodes dan kun je al gauw een hoop centen besparen, wel zo fijn natuurlijk. Lees met ons mee en shop ‘till you drop!

    Kortingscodes

    Een van de meest voor de hand liggende tips: een kortingscode gebruiken bij het afrekenen van jouw winkelmandje. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten kortingscodes: €10 korting op de bestelling vanaf een bepaald bedrag dat wordt besteed of een percentage korting van de totaalprijs. Soms gelden kortingscodes in combinatie met specifieke items binnen een collectie. Zo heeft Nike bijvoorbeeld een code lopen (tot en met 5 oktober) waarmee je 20% éxtra korting krijgt op alle voetbalschoenen in de sale. Bij Forever 21 ontvang je €10 korting bij een besteding vanaf €60 (tot en met 30 september) en zo verzendt Hema jouw items gratis bij het gebruik van deze kortingscode (tot en met 30 september). Zo zie je dus maar dat je met het gebruik van een code erg voordelig uit kunt zijn. Ben je benieuwd naar alle codes van dit moment? Kijk dan eens bij onze kortingscodes.

    Sale

    Niet alleen kortingscodes maar ook de periodes van uitverkoop en sale kunnen jou een hoop geld besparen. We kennen allemaal de zomer- en winteruitverkoop. Deze beginnen vaak op de helft van het seizoen en ze geven jou de kans om alsnog mee te gaan met de laatste trends. Maar dan voor een betere prijs! De wintersale van 2017 start al in december; hier scoor je de laatste trends op het gebied van winterjassen, mutsen, truien, laarzen en meer. Naast de zomer- en wintersale is er ook midseason sale: zowel in het voor- als najaar kun je voordelig(er) shoppen en scoor jij jouw items voor een fijne prijs. In de komende maanden shop je najaarskleding met kortingen tot wel 70%.

    Vergelijkingssites

    Ben je meer van het gemak, dan is online shoppen op een vergelijkssite vast iets voor jou. Hier op Kledingkopen.nl geven wij jou het beste (lees: voordeligste) resultaat van verschillende webshops. Zo hoef je niet zelf het web af te struinen voor een goede deal. Zoek je bijvoorbeeld een parka jas van Scotch & Soda? Dan zie je met één klik bij welke shop je die voor de laagste prijs kan scoren. Daarnaast is het eenvoudig om te zoeken op kleur, maat of levertijd. Dan wordt dat online shoppen nog nét iets makkelijker!

    Black Friday

    Wil je profiteren van flinke kortingen op jouw nieuwe garderobe? Dan is shoppen in het weekend van Black Friday een echte aanrader. Black Friday, dit jaar op vrijdag 24 november, is een Amerikaanse traditie; producten gaan “de toonbank” over voor de meest uitzonderlijk hoge kortingen. Denk aan een korting van 70% op een prachtige winterjas of een nieuw paar schoenen. Niet alleen die vrijdag scoor je items voor fijne prijzen; je kunt de maandag erna ook profiteren van goede kortingen. Onder de naam Cyber Monday scoor je op maandag 27 november ook items voor een lagere prijs. Een aanrader dus!


    2 reacties op dit artikel
    • Ferdinand -
      Ik raad aan om bij Zalando je favorieten aan te maken en soms is te checken of deze al in de sale zijn!
    • Mirthe -
      Handig!!