/ Door

    Stijlvol het seizoen door met mantels!

    Er is een tijd van komen en gaan. Net zoals de zonnestralen die over enkele weken weer worden omgeruild voor regendruppels en wind waardoor je bijna van je fiets omver wordt geblazen. Als extra bevestiging de bladeren die steeds voor je neus op de grond dwarrelen. Warmte is het enige waar je aan kunt denken, lopend door de straten naar je school of het werk. Als jij aan warmte denkt, denken wij aan de juiste jas. Een jas die zich kenmerkt door haar chique uitstraling, lengte en warmte is bij uitstek de mantel. Voor de modieuze dames onder ons is dit dé jas voor in de herfst en winter. Een groot voordeel: niet alleen houdt de mantel je heerlijk warm, maar het zorgt er ook altijd voor dat je er stijlvol bijloopt. Bij welke fashionista klinkt dit niet als muziek in de oren?

    Image title

    Net zoals een spijkerjasje en de klassieke Converse, raakt de mantel ook niet uit de mode. Mantels werden zelfs al gedragen door de oude Grieken en Romeinen. Zij waren back in the days al echte trendsetters! In de 19e eeuw werden mantels beschouwd als een luxe kledingstuk en werden voornamelijk gedragen bij formele gelegenheden. Nog steeds worden deze jassen gedragen bij zulke gelegenheden, maar ook tijdens een dagje kermis misstaat deze fashion favoriet niet.

    Wat zo geweldig is aan een mantel, zijn de verschillende looks die je ermee kunt creëren. Alhoewel een mantel een wat nettere jas is, kun je er ook heel stoer uitzien met bijvoorbeeld een grijze mantel, een paar toffe sneakers, een jeans met scheurtjes en een sweater. Met een accessoire als een pet of een leren rugzak, maak jij je outfit helemaal hip!
    Ga je toch voor een classy look, is een beige mantel een perfecte kleur. Beige valt mooi in combinatie met zwart en wit. Denk hierbij aan een panty met zwarte overknee laarzen, een zwart jurkje of een zwarte a-lijn rok met een witte blouse.
    De mantel is een ware eye-catcher en maakt je in één handomdraai een échte fashionista! Daarom hebben wij ze voor jou op een rijtje gezet. Met welke mantel laat jij alle ogen op je richten?

    Best zonde dat je onder die leuke mantel niet altijd kunt zien wat eronder schuilt. Als het niet zo heel koud buiten is, mag je dus best extra pronken met je outfit door je mantel open te dragen. Niet alleen komt je outfit tot zijn recht, maar zo krijgt de mantel ook een iets speelse look.


    0 reacties op dit artikel