/ Door

    3x feestelijke jurken onder de € 100!

    Dag Sinterklaasje, hallo kerst! De goedheiligman heeft zijn hielen nog niet gelicht of wij beginnen al met nadenken over onze kerstoutfits. Ga je voor touch of glamour in een jurkje bezet met pailletjes of kies je dit jaar voor een überhip velvet pak? Keuze genoeg, maar de maand december kan nog weleens zorgen voor een echo in je portemonnee. Het Sinterklaasspel met vriendinnen, cadeautjes voor de familie met Kerst en kaartjes voor een feest met oud en nieuw. Allemaal uitgaven die een behoorlijk gat kunnen slaan in je maandelijkse budget.



    Een spetterende entree maken aan het kerstdiner en je verovering om 00.00 gelukkig nieuwjaar wensen, wil je natuurlijk het liefst in een nieuwe outfit inclusief een droompaar schoenen. Maar hoe pak je dit aan? Om je te helpen hebben wij drie complete outfits onder de € 100 bij elkaar gezocht. Daarnaast lees je enkele goede tips om in de maand december te besparen! Met een goed gevoel shoppen en besparen, klinkt als een goede deal toch?!

    Feestjurken

    Binnen het assortiment feestjurken is de kans van slagen groot. Heel groot zelfs. Niet alleen omdat het assortiment ruim is, maar ook behoorlijk divers. Hoe jij je de feestdagen ook viert, je hebt binnen enkele klikken gegarandeerd de geschikte jurk gevonden. Maak het plaatje compleet met een paar chique pumps en een feestelijke clutch. Wist je trouwens dat je met online shoppen een hoop geld kunt besparen? Of het nu gaat om kleding of cadeautjes. Net zoals op Kledingkopen.nl zijn er vele vergelijkingssites, waarmee je in één oogopslag kunt zien waar en wie de laagste prijs hanteert. Zo winkel je dus altijd tegen de goedkoopste prijs en is dit alvast één tip om december goed door te komen!

    [producten1]

    Ro(C)k it baby!

    Klassiek, stijlvol en vrouwelijk. Drie eigenschappen die het best tot haar recht komen in je feestdagen outfit. Hoe spannend je het maakt, bepaal je zelf. Kies je voor een zilveren knielange plooirok met daarboven een lichtdoorschijnende blouse, dan geef je je look een sexy tintje. Wil je iets netter voor de dag komen dan kun je de plooirok combineren met een zwarte elegante coltrui à la Steve Jobs. Niets mis met dit fashion item van nu! Een absolute aanrader is bij je favoriete webshop ook te snuffelen op de sale pagina. Een voorbeeld vind je bij de webshops van ASOS en Steps. Deze speciaal ingerichte pagina’s zijn voorzien van handige filters en laten kortingen zien tot wel 70%. Hierdoor ben je gegarandeerd van een snel zoekresultaat en wordt shoppen leuk met een klein budget.

    [producten2]

    Oude klassieker

    Ben je geen dame die van rokken of jurken houdt? Geen enkel probleem, want de pantalon blijft een topper. Vergeet de hoogwater variant en ga voor een model dat over de hele lengte wijder valt. Kies daarboven een gestrikte blouse en je ziet er uit om uitgepakt te worden. Een voordeel van het dragen van een pantalon is dat je niet perse hakken hoeft te dragen. Klassieke vrouwelijke brogues geven een chique uitstraling en zijn heerlijk plat. Koop jij vlak voor de feestdagen je nieuwe pantalon dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Hou er rekening mee dat in januari een grote sale gaat plaatsvinden waarin alle feestkleding in de uitverkoop gaat. Nu horen wij je denken; ‘ja dan ben ik net te laat’, maar niet indien je dit van tevoren weet. Koop je in januari bijvoorbeeld een zwarte pantalon, dan kun je deze makkelijk volgende kerst of oud en nieuw aan.

    [producten3]


    2 reacties op dit artikel
    • Belinda -
      Leuke en handig artikel weer. Kan ik tenminste met kerst nog wat eten!
    • Kirsten N. -
      Phuu dit had ik net nodig deze maand!